So far, so good
26 november 2024 - Zaventem, België
Beste mensen, zal mij allereerst verontschuldigen, ben niet zo'n hele goede verhalen verteller of schrijver.. maar verschillende personen hebben gevraagd om aub op de hoogte gehouden te willen worden dus probeer ik het op deze manier.. zodat ik niet een ieder apart hoef te appen. Vind het een beetje jammer om dan, eindelijk op plaats van bestemming, (nieuw-zeeland het zuidereiland) vooral met de telefoon bezig te zijn 😇☺️
Ook direct excuses voor de eventuele spelfouten 😄😅 had (en heb) de neiging om tijdens, in mijn ogen, saaie stof op school in slaap te vallen of met andere dingen bezig te zijn 🤔🤫🫣
Taal is niet direct mijn ding, wat dan wel.. daar kom ik later nog eens op terug😉
Maargoed, so far so good. Toby gedag gezegd.. en na een rustig ritje met taxi willempie, en een dikke knuffel, richting luik station. Daar de trein gepakt naar Brussel airport. Iets later dan gedacht (jaja, ook in België loopt het niet geheel vlekkeloos in railtown) gelukkig enigzins ingecalculeerd, nog goed op tijd opt vliegveld. Na een kop koffie, in mijn allerbeste Frans, duolingo toch handig 😄😅 de koffer in kunnen leveren en door naar de douane.
Nu wachten, wachten, wachten..

Spelvouten maakt nicks uit.
Kunnen we mee genieten van jou mooie reis.
GENIET!!
Leuk om de verhalen te lezen! Maar geniet ook vooral hè!